Colegiul Național ,,Petru Rareș” este cetatea desăvârșirii noastre umane

Daca doriţi să postaţi un mesaj este obligatoriu ca acesta să conţină numele şi prenumele vostru.În cazul în care o sa doriţi să postaţi un articol, aveţi idei pentru o eventuala activitate extraşcolară sau proiect, trimiteţi un e-mail . Vă mulţumim!

duminică, 9 iunie 2013

European Youth Weeks 2013

European Youth Weeks 2013 este un proiect ce reuneste tineri din 9 tari, interesati sa traiasca exeperienta Europei la nivel personal. 

Scopul acestui proiect este de a aduce in dezbatere, folosind metodele educatiei non-formale, teme precum democratia, relatiile de putere, prejudiciile, discriminarea. Vom organiza discutii interactive, intalniri cu experti, workshopuri creative. Vei avea ocazia sa iti exprimi opiniile si sa faci schimb de idei cu tineri din alte tari. Nu in ultimul rand, vei avea ocazia sa faci o vizita la Strassbourg si sa discuti cu experti de la fata locului.

Anul acesta aniversam 20 ani de proiect. Aplica acum!

Ce? International Youth Meeting: European Youth Weeks 2013
Cand?  29 Iulie– 10 August 2013
Unde? Heppenheim, Germania
Limba proiectului: Engleza

Cine poate participa? Tineri care locuiesc in Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Spania
Cum aplic? Completeaza formularul de aplicatie  pana la data de 15 iunie

Taxa de participare: 100 euro.
 Noi acoperim 70% din costurile de transport, cazarea si masa, costurile educationale si excursiile din program. In cazul participantilor din medii defavorizate vom incerca sa punem la dispozitie un numar limitat de burse. Contacteaza-ne!

Pentru mai multe detalii deschide flyerul din anexa sau contacteaza Asociatia Plural (office.plural@gmail.com), organizatia reprezezenta proiectului in Romania. Persoana de contact: Irina Ilisei.

Te asteptam sa traiesti experienta speciala a European Youth Weeks in Heppenheim, Germania.