Colegiul Național ,,Petru Rareș” este cetatea desăvârșirii noastre umane

Daca doriţi să postaţi un mesaj este obligatoriu ca acesta să conţină numele şi prenumele vostru.În cazul în care o sa doriţi să postaţi un articol, aveţi idei pentru o eventuala activitate extraşcolară sau proiect, trimiteţi un e-mail . Vă mulţumim!

miercuri, 27 februarie 2013

Atelierele cunoasterii


În perioada 23-24 februarie 2013, Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava (CJE Suceava) a desfăşurat la Vatra Dornei proiectul “Atelierele cunoaşterii”, care a avut la bază activităţi de formare precum dezvoltarea personală, socializarea şi lucrul în echipă.
Temele principale ale sesiunilor de formare au fost “Managementul proiectului” şi “Intercunoaștere”, care au urmărit dezvoltarea lagăturii de echipă între membrii Biroului Executiv, dar şi întărirea relaţiilor dintre aceştia, care va asigura o continuă bună desfăşurare în vederea viitoarelor activităţi pe care CJE Suceava le are în planul de acţiune.
Adrian Lazarec presedintele CJE Suceava a afirmat: “Activitatea ce s-a desfașurat weekendul trecut la Vatra Dornei a fost un succes, implicând atât elevi din biroul executiv al CJE Suceava, cat si din afara acestuia, asigurand o foarte buna diseminare a informatiilor, la un numar mare de scoli din judet.Această activitate de formare vine ca un răspuns la nevoia identificată, de a avea în echipa CJE Suceava, elevi capabili sa scrie proiecte, sa identifice finantatori si sa duca proiectele propuse la bun sfarsit.”
Datorită trainingului de lucru în echipă si management de proiect, susţinut de doamnele formatoare: inspector Tatiana Vîntur, prof. Corina Atofanei şi prof. Perta Sofrona, dar şi datorită faptului că toţi membrii Biroului Executiv ai CJE Suceava s-au implicat, s-a obţinut un success, elevii fiind pregătiţi şi capabili de a pune în aplicare tot ce au învăţat, şi de a arăta tuturor că CJE Suceavă este cu adevărat o forţă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu