Colegiul Național ,,Petru Rareș” este cetatea desăvârșirii noastre umane

Daca doriţi să postaţi un mesaj este obligatoriu ca acesta să conţină numele şi prenumele vostru.În cazul în care o sa doriţi să postaţi un articol, aveţi idei pentru o eventuala activitate extraşcolară sau proiect, trimiteţi un e-mail . Vă mulţumim!

vineri, 13 decembrie 2013

Târgul de Crăciun

Pe data de 5 decembrie, Clubul de Voluntariat CNPR a organizat o strângere de fonduri pentru copiii nevoiași sub forma unui târg de Crăciun la școala gimnazială nr. 1. Activitatea s-a desfâșurat între orele 8 și 12, toți voluntarii fiind prezenți de dimineață si gata sa îi întâmpine pe copiii doritori să cumpere câte ceva pentru a-i ajuta pe alții. Micuții din clasele primare au fost cei care au dat startul și s-au înfățișat voioși și, cel mai important, curioși, în aula școlii fiind urmați mai apoi și de colegii lor din clasele gimnaziale. Copiii din clasele I-IV au fost suprinși de prezența lui Moș Crăciun care le-a ascultat multora dorințele pentru sărbătoarea mult asteptată care urmează să vină.

Printre standurile organizate de membrii clubului s-au numărat unele cu diverse sortimente de dulciuri, felicitări si decorațiuni făcute manual, un stand unde fetitele și-au putut face unghiile in diferite culori la alegere și a fost organizată chiar și o tombolă la care copiii au putut participa pentru a câștiga un premiu surpriză.

Finalul activității caritabile s-a prezentat promițător atât pentru cei care au participat la tombolă si au câștigat un premiu, cât și pentru voluntari care au constatat un profit satisfăcător pentru cauza Clubului de Voluntariat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu