Colegiul Național ,,Petru Rareș” este cetatea desăvârșirii noastre umane

Daca doriţi să postaţi un mesaj este obligatoriu ca acesta să conţină numele şi prenumele vostru.În cazul în care o sa doriţi să postaţi un articol, aveţi idei pentru o eventuala activitate extraşcolară sau proiect, trimiteţi un e-mail . Vă mulţumim!

duminică, 12 ianuarie 2014

Ședința CJE Suceava


        Ieri, 11.01.2014, echipa Consiliului Județean al Elevilor Suceava s-a întâlnit pentru a finaliza proiectul ”Atelierele cunoașterii” și spre a-l depune la ISJ Suceava. Ajuns la cea de-a doua ediție, cu ajutorul d-nei inspector prof. Tatiana Vântur, anul acesta se vor aborda aspecte legate de teambuilding, având în vedere necesitatea închegării Biroului Executiv care a primit în acest mandat noi membri dornici să se implice, să schimbe, să facă diferența. De asemenea, este vizată și omogenizarea structurii întregului Consiliu Județean al Elevilor Suceava, cu toți reprezentanții Consiliilor Școlare.

       
       Mai mult, s-au atins puncte de discuție legate de planul de acțiune al Consiliului. Mai întâi s-a clarificat imaginea acestuia prin stabilirea punctelor forte, a celor slabe, cu scopul de a se ajunge la idei care, prin finisare și aport comun, să devină soluții. Apoi, s-a introdus în discuție subiectul legat de abilitățile de viață atât de necesare fiecăruia dintre noi. În scopul clarificării acestor elemente, se vor desfășura ateliere de dezvoltare personală în ceea ce vizează luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, gândire critică și gândire creativă, comunicare și deprinderi interpersonale, conștiința și stima de sine, empatia, adaptarea la stres și gestionarea emoțiilor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu